Polityka prywatności.

Zakupy w sklepie internetowym Carware.pl wiążą się z podaniem danych osobowych. Właściciel sklepu internetowego Carware.pl zapewnia, że podane przez użytkowników dane będą używane tylko w celu realizacji zamówienia oraz informowania o aktualnej ofercie sklepu, z zastrzeżeniem prawa do ich poprawiania i uzupełniania zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29. 08. 1997 r., oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE i w żadnym wypadku nie będą przekazywane osobom trzecim.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne ale niezbędne do przesłania i realizacji usługi, zamówienia lub zgłoszenia. Informujemy, że przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania, a także ich usunięcia”.

Oprogramowanie sklepu internetowego Carware.pl wykorzystuje pliki cookies, które przechowywane są w pamięci podręcznej przeglądarki internetowej. Dane zapisane w pliku cookies nie zawierają żadnych poufnych informacji.

Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika. Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe. 

Pliki cookies tworzone w przeglądarce użytkownika naszego sklepu używane są jedynie w celu zachowania zawartości koszyka gościa naszego sklepu oraz przetwarzania danych statystycznych.

Pamiętaj; nie musisz się rejestrować w sklepie, aby dokonać zakupów.

Właścicielem sklepu Carware.pl i administratorem danych osobowych jest firma:

World Electric Parts

VAT UE: GB253013351

Shelton Street 71-75

WC2H 9JQ London

tel.: + 48 516 868 851

Mamy nadzieję, że w/w informacje uwiarygodniły nas i zostały przez Państwa zaakceptowane.


Góra